Leiebil Helmond

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Nederland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Helmond

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Helmond

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Helmond fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Helmond gjennom oss.

Helmond guide

Bilutleie Helmond
Leiebil Helmond

Helmond ligger sørøst i Nederland – omlag 15 km nordøst for byen Eindhoven. Byen ligger i provinsen Noord-Brabant, og kanalen Zuid-Willemsvaart slynger seg gjennom sentrum.

Helmond har 88.600 innbyggere (2011), og er en moderne industriby med bl.a. tekstil og metallindustri. I tillegg har byen et rikt kulturliv med flere museer som forteller om byens historie.

Helmond fikk bystatus i 1232, og i sentrum ligger borgen «Kasteel Helmond» fra 1300-tallet. Besøkende kan komme inn i borgen, og her finnes bl.a. et bymuseum.

Andre turistattraksjoner i Helmond er bl.a. Rådhuset fra 1402, Vår Frues kirke fra 1915, kubehusene ved «Playhouse Square» i sentrum (designet av Piet Blom) samt kunstsenteret «Paalwoningen» – der man kan se utstillinger av de kubiske tegningene til Piet Blom.

Byparken «Warande» er nok en populær attraksjon, og litt nord for Helmond ligger naturparken «Grootelse Heide» – for dem som ønsker å spasere i fredelige naturomgivelser.

Nærmeste flyplass er Eindhoven Airport, som ligger 21 km vest for Helmond.