Leiebil Eindhoven

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Nederland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Eindhoven

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Eindhoven

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Eindhoven fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Eindhoven gjennom oss.

Eindhoven guide

Bilutleie Eindhoven
Leiebil Eindhoven

Eindhoven ligger sørøst i Nederland, og er hovedby i provinsen Noord-Brabant. Byen ligger ved elven Dommel, og har 216.000 innbyggere (2011). Eindhoven er dermed Nederlands 5. største by.

Eindhoven er et viktig jernbaneknutepunkt, og er dessuten handels- og kultursentrum for regionen. Av byens mest kjente bygninger finnes tårnet «De Admirat» som måler 105 meter over bakken. Også fremtidsbygningen «Evoluon» fra 1966 er en severdighet. Evoluon er formet som en UFO, og fungerer idag som konferansesenter.

Andre populære turistattraksjoner i Eindhoven er bl.a. kunstmuseet «Van Abbe-museum» – der man kan se verk av Picasso, Chagall, Kandinsky m.fl., MU Art Space – museum med hovedvekt på visuell kunst, design og pop-art, DAF-museet – med utstillinger av biler, lastebiler og busser produsert av bilfabrikken Van Doorne fra 1928 og frem til idag samt Philips’ første lyspærefabrikk fra 1891 – som idag er museum.

Det historiske Friluftsmuseet i Eindhoven er også verdt et besøk. Her kan man se rekonstruksjon av en landsby slik den så ut i Jernalderen samt lære mer om hvordan folk  i Brabant-regionen levde i  middelalderen.

Byens flyplass, Eindhoven Airport, ligger 7 km nordvest for sentrum.