Leiebil Eindhoven Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Eindhoven Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Eindhoven Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Eindhoven Lufthavn gjennom oss.

Eindhoven Lufthavn guide

Bilutleie Eindhoven Lufthavn
Leiebil Eindhoven Lufthavn

Eindhoven Airport (EIN) er en internasjonal flyplass som ligger sørøst i Nederland – omlag 7 km nordvest for Eindhoven sentrum. Lufthavnen er landets nest største etter Amsterdam Schiphol Airport, og betjener omlag 2,6 millioner passasjerer i året (2011).

En rekke flyselskaper har direkteruter fra Eindhoven Lufthavn til mange europeiske byer og populære feriedestinasjoner, og flyplassen benyttes i stor grad av lavprisselskaper og charterselskaper som Ryanair, Wizz Air og Transavia. Det går daglig direkteruter fra Eindhoven Lufthavn til London, Milano, Roma, Dublin, Málaga, Nice og Budapest.

Flyplassen åpnet i 1932, og har én terminalbygning. Fasiliteter som finnes her er bl.a. restauranter, butikker, minibanker, Business-center, informasjons-disk, medisinsk senter, valutavekslingskontor og trådløs internett-tilgang.
Nærmeste hotell er Novotel Eindhoven Airport, som ligger 2 km fra terminalbygningen.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Eindhoven sentrum, kan man benytte buss eller taxi.
Det går også direktebuss fra flyplassen til Amsterdam (AirExpressBus). Reisetiden er 1,5 t.

Dersom man ønsker å leie bil i Eindhoven, har bilutleiebyråene Avis, Hertz, Sixt og Europcar sine kontorer på flyplassen.