Leiebil Friedrichshafen

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Friedrichshafen

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Friedrichshafen fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Friedrichshafen gjennom oss.

Friedrichshafen guide

Bilutleie Friedrichshafen

Leiebil Friedrichshafen

Friedrichshafen ligger på nordsiden av Bodensee i delstaten Baden-Württemberg i Sør-Tyskland i nærheten av grensen til Sveits og Østerrike. Friedrichshafen har en befolkning på 59 286 (2011) innbyggere.

Omtrent to tredjedeler av byen ble ødelagt i løpet av 2.verdenskrig. Den mest alvorlige bombingen skjedde den 28. april 1944, og ødela det meste av det gamle bysentrum.

Friedrichshafen var tidligere best kjent som hjembyen til luftskipselskapet Zeppelin og Dornier Flugzeugwerke.  I 1899 begynte Grev Ferdinand von Zeppelin begynte byggingen av sin første styrbare luftballong og året etter fløy luftballongen tre ganger over Bodensee. Det ble da startet et selskap for å utvikle teknologien, og i 1908 kunne militæret kjøpe det ferdige luftskipet Z3

Det finnes et museum ved Bodensee der en kan få vite mer om historien til zeppelinerne. I de senere årene har en rekke små Zeppelin luftskip (Zeppelin NT), blitt bygget ved hjelp av moderne teknologi, og disse kan bestilles for sightseeingturer. Dornier Museum ved flyplassen er et annet museum viet luftfarten og dens historie.

Hvert år huser byen er luftfartskonkurranse hvor det siste innen europeisk flydesign deltar.
Å gå turer eller sykle langs strandpromenaden på Bodensee er en yndet aktivitet i Friedrichshafen. Graf-Zeppelin-Haus kultursenter blitt et populært sted for kongresser, konferanser og andre arrangementer.

Friedrichshafen lufthavn ligger 3 km nord for byen.

Meny