Leiebil Fort Lauderdale

 1. Hjem
 2. chevron_right
 3. Leiebil USA
 4. chevron_right
 5. Leiebil Fort Lauderdale

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie i Fort Lauderdale

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Fort Lauderdale fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Fort Lauderdale gjennom oss.

Fort Lauderdale guide

Bilutleie Fort Lauderdale
Leiebil Fort Lauderdale

Fort Lauderdale ligger i delstaten Florida ved Atlanterhavskysten – om lag 40 km nord for Miami. Byen ligger i fylket Broward County, og har 165.000 innbyggere (2010).

Fort Lauderdale er en viktig havneby, og mange cruiseskip legger til kai her. Byens økonomi er basert på turisme, og Fort Lauderdale mottar over 10 millioner besøkende årlig.

Byen har flotte badestrender langs hele kysten. Florida har et tropisk klima med varme og fuktige somre, og milde, tørre vintre.

Attraksjoner

Fort Lauderdale kalles ofte for USAs Venezia på grunn av de mange kanalene og småsjøene i byen. I sentrum finnes skyskrapere, kunstgallerier, butikker, tallrike nattklubber, luksushoteller og forlystelsessteder – deriblant den store spillehallen «The Hollywood Bingo Imperium».

Fort Lauderdale har også en rekke museer – deriblant «Museum of Art» – med en av USAs største samlinger av moderne kunst. Her kan man også se flotte skulpturer samt en keramikk-samling laget av Picasso.

Andre turistattraksjoner i Fort Lauderdale er bl.a. det populærvitenskapelige museet «Museum of Discovery and Science» – med IMAX-kino, interaktive utstillinger og flysimulator, bilmuseet «Fort Lauderdale Antique Car Museum» samt «Stranahan House» – byens eldste hus fra 1901 som idag er åpent for publikum. Byen har ellers en populær drive-in-kino samt mange parker og rekreasjonsområder.

Båttaxier i Fort Lauderdale.

Utforsk Fort Lauderdale med leiebil

Mange mener at USA oppleves best med bil. Her er veiene som regel bra, det er lett å følge skiltene, du finner som regel alltid frem, og infrastrukturen rundt veinettet er unikt. Spiseplasser, severdigheter, bensinstasjoner og slikt ligger nesten alltid rett ved, eller like i nærheten av en god vei. I Florida har du mye å velge mellom når det gjelder utflukter og opplevelser. Nedenfor har vi plukket ut noen av de beste som passer om du er i Fort Lauderdale og Miami.

Key West er kjent for sin unike og pastellfargede bebyggelse.

Key West – Øyriket med Kuba som neste stopp

Key West er USAs sørligste punkt, og enkelt å komme seg til med leiebil fra Fort Lauderdale. Området er kjent for sin unike og pastellfargede bebyggelse, historiske severdigheter, livlige natteliv, flotte strender, og maritime atmosfære. Likevel er det mange som mener at den største opplevelsen forbundet med Key West, er selve kjøreturen dit. Nesten hele strekningen fra fastlandet går på smale øyer, der du har havet tett inntil på begge sidene av veien, og over en rekke broer. Selve Key West er det du ender opp i om du kjører ut til den ytterste av øyene. Der kan du besøke for eksempel husene som president Harry Truman, og forfatteren Ernest Hemingway bodde i, sole deg, bade, spise god mat, og ta del i det yrende folkelivet.

 • Det er ganske nøyaktig 300 kilometer mellom Fort Lauderdale og Key West. Uten stopp vil kjøreturen på de gode motorveiene ta deg kun 3 timer og 20 minutter.
i Everglades kan du oppleve over 30 unike og sjeldne dyrearter.

Everglades – Nasjonalpark med unike naturopplevelser

Nasjonalparken Everglades er det største subtropiske området i USA, og enkelt å nå fra Fort Lauderdale med bil. Der kan du få sett over 30 unike og sjeldne dyrearter, for eksempel amerikansk krokodille, Florida-panter og manateer. Dette skjer med erfarne guider, og både i båter, trikker, biler og til fots, alt ettersom hvilket opplevelsessenter og omvisning du velger. Det er flere slike sentere, og det nærmeste og enkleste når du kommer fra Fort Lauderdale er Shark Valley Visitors Center.

 • Fra Fort Lauderdale til Shark Valley Visitors Center i Everglades er det 103 kilometer. Hele strekningen går på motorvei, og du vil bruke omtrent 1 time og 5 minutter med leiebil.

Disneyworld i Orlando – Fire fornøyelsesparker i ett

Det er ikke mange ting som er mer amerikansk enn Disneyworld i Orlando. Fornøyelsesparken består egentlig av fire forskjellige anlegg. Disse er Magic Kingdom, Disney Animal Kingdom, Disney’s Hollywood Studios og Epcot. Totalt fordeler disse parkene seg på hele 50 kvadratkilometer. Alt av bygninger og opplevelser er ekstravagante, og tiltrekker seg nesten 48 millioner besøkende i året. Mange velger å ta en hel helg på senteret. Du kan overnatte i nærmere 50 ulike hotell, hvorav cirka 30 er temabaserte i velkjent Disney-ånd.

 • Det er cirka 335 kilometer fra Fort Lauderdale til Disneyworld i Orlando, og samme distanse om du kjører til Epcot-senteret. Kjører du uten stopp vil du bruke cirka 3 timer.
Disney World inneholder hele fire forskjellige parker.

Florida Oceanographic Coastal Center

Florida Oceanographic Coastal Center driver fortrinnsvis med havforskning, men har også et svært bra opplevelsessenter i tilknytning. Det ligger på Hutchinson Island utenfor Stuart, en by du enkelt kjører til med leiebil fra Fort Lauderdale. Kysten utenfor Florida har det største artsmangfoldet i USA, og på dette senteret får du nærkontakt med mange spennende havdyr. Dette er også et bra sted å kjøre innom om du vil slappe av litt på en av Floridas beste strender. Like ved senteret finner du mange gode hotell, og stranden er bare et steinkast unna.

 • Fra Fort Lauderdale til Florida Oceanographic Coastal Center utenfor Stuart er det omtrent 135 kilometer på motorvei. Med normal trafikk tar kjøreturen cirka 1 time og 20 minutter.
Kennedy Space Centre er midt i blinken om du er interessert i romfart og universets mange hemmeligheter.

Kennedy Space Centre

Om du er interessert i romfart og universets mange hemmeligheter er Kennedy Space Centre midt i blinken når du er i Florida. Romfartsbasen har et eget besøkskompleks hvor du kan lære om, og oppleve hvordan livet til en astronaut fortoner seg. Her tar man seg en tur i simulatorer som demonstrerer G-kreftene du ville blitt utsatt for om du var om bord i en romferge, du kan oppleve hvordan NASA antar at livet ville vært på en base på Mars, og du får sett anlegget hvor de faktiske romrakettene og romfergene blir skutt opp fra. Kennedy Space Centre får nærmere 1,8 millioner besøkende i året, og anses som en av Floridas beste severdigheter.

 • Fra Fort Lauderdale til John F. Kennedy Space Center er det 305 kilometer. Uten stopp vil kjøreturen ta omtrent 2 timer og 35 minutter.

Parkering og trafikk med leiebil

Det er ikke lett å finne parkering langs gatene i Fort Lauderdale og Miami, men å få parkert bilen er likevel ikke vanskelig. Det er parkeringshus og store parkeringsplasser overalt, der bilen også står noe tryggere. Vær oppmerksom på at prisene kan variere veldig, og fra et par dollar for to timer, til over 10 dollar for like lang tid.

Som i de fleste andre amerikanske byer er det slik at nesten alle kjører selv, fremfor å bruke offentlige kommunikasjonsmidler. Det igjen betyr at det kan være veldig mye trafikk i Fort Lauderdale. Skal du bruke motorveiene i rushtiden, kan du forvente lange køer, og også en del hissige sjåfører. Generelt bør du kjøre litt defensivt i USA, og kanskje spesielt i Florida. Denne staten er blant de med mest trafikkulykker i USA. Sammenlignes ulykkesstatistikken for de ulike stedene inne i Florida, viser det seg at sentrum i Fort Lauderdale og Miami er til tider verst.

Flyplassen i Fort Lauderdale

Flyplass

Fort Lauderdale–Hollywood International Airport er en av to flyplasser som betjener denne delen av Florida, sammen med Miami International Airport. Fort Lauderdale er en stor flyplass, med fire terminaler som til sammen håndterer omtrent 37 millioner passasjerer årlig.

Samtlige 14 selskap som tilbyr leiebil på flyplassen er samlet i et eget senter ved siden av terminal 1. Lander du på en av de tre andre terminalene, er du avhengig av shuttle-bussene som går til bilutleiesenteret. Selskapene inkluderer Avis, Hertz, Budget, Sixt og Thrifty, samt flere som de fleste kun kjenner fra USA.

 • Flyplassen ligger omtrent 7 kilometer fra sentrum i Fort Lauderdale, med en kjøretid på cirka 15 minutter. Ligger hotellet ditt ved stranda må du regne med rundt 10 til 15 minutter ekstra kjøretid.