Leiebil Miami

 1. Hjem
 2. chevron_right
 3. Leiebil USA
 4. chevron_right
 5. Leiebil Miami

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie i Miami

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Miami fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Miami gjennom oss.

Miami guide

Bilutleie Miami
Leiebil Miami

Miami ligger på sørøstkysten av Florida ved Atlanterhavet, nærmere bestemt i den sørlige del av den såkalte «Gullkysten» («Gold Coast»). Byen har 409.000 innbyggere (2020), mens storbyområdet har et folketall på 5,5 millioner.

Miami er Floridas største byområde, og et viktig turistsentrum – som mottar hele 10 millioner besøkende i året. Den er også en av USA’s viktigste havnebyer – og Miami er utgangspunkt for cruisebåt-trafikken på Det karibiske hav.

Byen er et industrisentrum, og er ledende innen finans, handel, kultur, media, underholdning, kunst og internasjonal handel.

Attraksjoner

En stort trekkplaster for turister er Miami Beach – som er en av USAs mest kjente badesteder. Miami Beach ligger 6 km nordøst for sentrum, og her finner man brede og innbydende strender samt en strandpromenade – der luksushoteller, restauranter og nattklubber ligger side om side.

Miami har ellers en rekke teatre, museer, opera, parker og musikkscener, og en stor turistattraksjon for hele familien er «Miami Seaquarium» – et akvarium der man også kan se delfinshow. Det finnes også en rekke kunstmuseer i Miami. I tillegg har byen zoologisk- og botanisk hage.

Miami Beach – en av de mest kjente badestedene i USA.

Utforsk Miami med leiebil

Miami går i ett med Fort Lauderdale, og våre anbefalte kjøreruter for nabobyen er like aktuelle som de du kan lese her. Dersom steder og severdigheter som Key West, Everglades, Disneyworld, Kennedy Space Center og oseanografi interesserer deg, kan du lese om dette i vår guide for Fort Lauderdale. Her er noen andre spennende kjøreruter som også er populære i denne delen av Florida.

Om du er glad i å dykke bør du ta turen til Biscayne National Park.

Biscayne National Park – Det beste dykkerområdet i USA

Denne nasjonalparken ligger rett sør for Miami, og består nesten utelukkende av hav. Hele 95% av det dedikerte området befinner seg nemlig utenfor kysten. Biscayne er også navnet på bukten som utgjør parken. Her finner du det som mange mener er det beste området for dykking og snorkling i USA. Inne i bukta er det korallrev som tiltrekker seg fisker og andre havdyr, inkludert amerikamanat (sjøku), havskilpadder, alligatorer og amerikanske krokodiller. Om du vil oppleve denne naturperlen er det best å kjøre til en av campene eller turistsentrene. De fleste arrangerer guidede båtturer, turer med kajakk, de leier ut dykkerutstyr, og flere har fasiliteter for overnatting.

 • Fra Miami til Homestead Bayfront Park i Biscayne National Park er det omtrent 64 kilometer. Kjøretiden ved normal trafikk er på cirka 45 minutter.
Det er luksuslivet som står i fokus på Palm Beach.

Palm Beach – Milliardærenes feriested

Palm Beach er øya som ligger utenfor fastlandet, og som du kommer til via broene som går fra nabobyen West Palm Beach. Stedet er tradisjonelt ansett som et eksklusivt tilholdssted for celebriteter og rikfolk. Her ligger det mange store og imponerende herskapshus, luksushotell, historiske bygninger, og ikke minst, en vakker strand som strekker seg fra ende til ende på den avlange øya. I tillegg til å bade og sole seg, er det luksuslivet som står i fokus i Palm Beach. Restaurantene er gode, shoppingen eksklusiv, og atmosfæren ganske avslappende. Det er fine parker her, golfbaner i meget god stand, og mange aktiviteter for de som liker å utforske havet utenfor.

 • Fra sentrum av Miami til Palm Beach er det cirka 115 kilometer. Du kjører gjennom de sammenhengende byene hele veien, og bruker omtrent 1 time og 10 minutter.
Er du heldig når du dykker kan du oppleve karetten – en av verdens minste havskilpadder.

Key Largo – Dykkerparadis nært Miami

Key largo er den første store øya du kommer til når du forlater fastlandet på vei mot Key West. Dette er et av Floridas beste steder for de som liker å bade, snorkle og dykke, titte på havdyr, svømme med delfiner, og hygge seg på endeløse og vakre strender. Foruten fisker og annet dyreliv, er det korallrev, forliste båter, statuer og annet merkverdig å se på havbunnen utenfor Key Largo. Dette er også området å ta seg en båttur fra, også om du vil prøve fiskelykken. Fisk og sjømat er naturligvis sentralt på restaurantene i Key Largo. Her finnes det et rikt utvalg av gode spisesteder, med nydelig mat basert på ferske råvarer.

 • Fra Miami til Key Largo er det omtrent 110 kilometer. Kjøretiden vil bli cirka 1 time og 15 minutter.

St. Augustine – En bit av det gamle Europa

St. Augustine er den eldste europeiske bosetning på det amerikanske fastlandet. Hit kom den spanske admiralen Pedro Menendez de Aviles i 1565, og grunnla det som ble hovedstaden i den spanske delen av Florida. Senere ble også denne byen underlagt engelsk styre, før Florida ble en del av de forente statene. De historiske bygningene i byen er derfor fra begge de europeiske epokene. Den største severdigheten er fortet fra 1670-tallet, Castillo de San Marcos. I St. Augustin kan du også besøke ungdomskilden, Ponce de Leon’s Fountain of Youth, rusle i smågater som er nesten uforandrede siden 1600- og 1700-tallet, og du finner flere interessante museer i byen.

 • Det er omtrent 505 kilometer fra Miami til St. Augustine. Kjøreturen uten stopp vil ta cirka 4 timer og 30 minutter.
 • Du passerer mange andre spennende steder på veien, for eksempel West Palm Beach, Orlando og Daytona Beach.
St. Augustine er den eldste europeiske bosetning på det amerikanske fastlandet.
Fra en av gatene i West Palm Beach.

Parkering og trafikk med leiebil

Nå du skal parkere i Miami sentrum er det som regel best å sette leiebilen i et bevoktet garasjeanlegg. Disse finner du svært mange av, men vær oppmerksom på at prisene kan variere veldig. De største hotellene er også et godt alternativ. De fleste har trygge parkeringsplasser, og er åpne også for folk som ikke bor på hotellet.

Det er mye biltrafikk i Miami, slik du forventer det i de fleste amerikanske byer. I rushtiden er det naturligvis mest vanskelig å komme seg frem, og da spesielt på motorveiene som går inn og ut av sentrum. Generelt sett bør du være noe mer oppmerksom når du kjører bil på amerikanske veier enn du kanskje er vant til. I USA skjer trafikkulykker noe mer hyppig enn i mange europeiske land, og Florida ligger på topp på skadestatistikken.

Flyplass

Miami International Airport er en av to hovedflyplasser i denne delen av Florida. Den andre er Fort Lauderdale–Hollywood International Airport, og hvor du ankommer kommer helt an på hvilket flyselskap du benytter deg av. Begge flyplasser betjener selskap som Air France, British Airways og Lufthansa.

Flyplassen i Miami er blant de 40 mest travle i verden. Den betjener omtrent 46 millioner passasjerer i året, og har spesielt mye trafikk som går til Sør-Amerika og det øvrige USA. Det er tre hovedterminaler her, henholdsvis North Terminal (blå), Central Terminal (gul) og South Terminal (rød).

Leiebilselskapene er samlet i det som heter MIA Rental Car Center. Senteret finner du på tredje nivå mellom garasjeanleggene Dolphin og Flamingo. Dit kommer du deg enkelt om du bruker rullegatene som er merket med ”Skyride”. Per i dag er det 15 leiebilselskap som holder til på flyplassen i Miami. Dette er så godt som alle de kjente internasjonale aktørene (Hertz, Budget, Avis, Sixt, med flere), samt noen amerikanske selskap.

 • Miami International Airport ligger i selve byen, og kun noen kilometer i luftlinje fra kysten. Distansen til Downtown Miami er cirka 14 kilometer, med en kjøretid på 10 til 15 minutter.
Moderne arkitektur på Miami Airport.