Leiebil Den Bosch

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Nederland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Den Bosch

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Den Bosch

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Den Bosch fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Den Bosch gjennom oss.

Den Bosch guide

Bilutleie Den Bosch
Leiebil Den Bosch

Hertogenbosch – som ofte bare kalles for Den Bosch – ligger sør i Nederland, og er hovedby i regionen Noord-Brabant. Byen ligger ved elven Dieze – omlag 80 km sør for Amsterdam.

Den Bosch er et viktig handelssentrum og en betydelig industriby. Byen ble grunnlagt på 1100-tallet, og er en av Nederlands eldste byer.

I Den Bosch kan man se bymurer fra middelalderen, og en stor turistattraksjon her er domkirken Sint-Jans fra 1300-tallet i gotisk stil. Kirken har en flott og rikt utsmykket fasade.

Andre populære turistattraksjoner i Den Bosch er bl.a. bygningen «Moorian» fra 1300-tallet – som er Nederlands eldste murhus, Rådhuset («Stadshuis») med sin fasade fra 1640 samt Noordbrabants Museum – med utstillinger av altertavler, historiske gjenstander, verk av Van Gogh samt en egen avdeling med utstilling av moderne kunst.

Det er ellers gode shoppingmuligheter i Den Bosch, og i gamlebyen finnes smale gater med en rekke spennende butikker og hyggelig restauranter. I nærheten av gamlebyen ligger dessuten det populære kjøpesenteret «De Arena».

Den Bosch arrangerer flere årlige festivaler – deriblant en teaterfestival og en jazzfestival.

Nærmeste flyplass er Eindhoven Airport, som ligger 38 km sør for Den Bosch.