Leiebil De Forente Arabiske Emirater

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie De Forente Arabiske Emirater

Sammenlign priser og finn billig leiebil i De Forente Arabiske Emirater fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i De Forente Arabiske Emirater gjennom oss.

De Forente Arabiske Emirater guide

Bilutleie De Forente Arabiske Emirater
Leiebil De Forente Arabiske Emirater

De forente arabiske emirater – som til sammen har nesten 5 millioner innbyggere (2010) –  ligger på den arabiske halvøy, ved den sørlige delen av Persiabukta. Det er en føderal republikk som består av 7 mindre enheter (emirater). De mest kjente av disse er Dubai og Abu Dhabi, der også de to største byene (med samme navn som emiratene) ligger. Abu Dhabi (860 000 innb.) er hovedstaden, mens Dubai (2,1 mill. innb.) er den største byen.

Det offisielle språket er arabisk, og 97 % av innbyggerne er muslimer.

Landskapet er dominert av ørken og sanddyner – og klimaet er svært tørt og varmt. Kystlinjen er på bortimot 650 km, og mange steder er det flotte strender.

De forente arabiske emirater er et av verdens mest velstående land, og det meste av rikdommen er basert på en omfattende oljeeksport. Landet har de senere årene også hatt betydelige inntekter fra den stadig økende turismen.

Blant de viktigste turistattraksjonene i De forente arabiske emirater er de luksuriøse badestrendene og shoppingmulighetene. Landet har satset stort på ulike former for luksusturisme.

Hovedflyplassen i landet, Dubai International Airport, ligger litt utenfor Dubai by – og en ny, stor internasjonal lufthavn er under bygging ved havnebyen Jebel Ali (planlagt ferdigstilt i 2017).