Leiebil De Forente Arabiske Emirater

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie De Forente Arabiske Emirater

Finn beste pris på bilutleie i De Forente Arabiske Emirater ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i De Forente Arabiske Emirater. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

De Forente Arabiske Emirater guide

Bilutleie De Forente Arabiske Emirater

Leiebil De Forente Arabiske Emirater

De forente arabiske emirater – som til sammen har nesten 5 millioner innbyggere (2010) –  ligger på den arabiske halvøy, ved den sørlige delen av Persiabukta. Det er en føderal republikk som består av 7 mindre enheter (emirater). De mest kjente av disse er Dubai og Abu Dhabi, der også de to største byene (med samme navn som emiratene) ligger. Abu Dhabi (860 000 innb.) er hovedstaden, mens Dubai (2,1 mill. innb.) er den største byen.

Det offisielle språket er arabisk, og 97 % av innbyggerne er muslimer.

Landskapet er dominert av ørken og sanddyner – og klimaet er svært tørt og varmt. Kystlinjen er på bortimot 650 km, og mange steder er det flotte strender.

De forente arabiske emirater er et av verdens mest velstående land, og det meste av rikdommen er basert på en omfattende oljeeksport. Landet har de senere årene også hatt betydelige inntekter fra den stadig økende turismen.

Blant de viktigste turistattraksjonene i De forente arabiske emirater er de luksuriøse badestrendene og shoppingmulighetene. Landet har satset stort på ulike former for luksusturisme.

Hovedflyplassen i landet, Dubai International Airport, ligger litt utenfor Dubai by – og en ny, stor internasjonal lufthavn er under bygging ved havnebyen Jebel Ali (planlagt ferdigstilt i 2017).

Meny