Leiebil Abu Dhabi

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Abu Dhabi

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Abu Dhabi fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Abu Dhabi gjennom oss.

Abu Dhabi guide

Bilutleie Abu Dhabi
Leiebil Abu Dhabi

Abu Dhabi er både en by og et av sju emirater som utgjør De forente arabiske emirater i Midt-Østen. Byen er landets og emiratets hovedstad, og ligger på en halvøy ved landets sentrale vestkyst ved Persiabukten. Halvøya har forbindelse til fastlandet via 3 broer.

Abu Dhabi har 621.000 innbyggere (2012), og er en av de mest moderne og rikeste byer i verden.
Bybildet er preget av høyhus og skyskrapere, men har også mange palasser og bygninger med arabiske elementer.

Abu Dhabi er landets politiske, kulturelle, industrielle og kommersielle sentrum. Byen er sete for regjeringen og oljeindustrien. Abu Dhabi huser en rekke internasjonale ambassader.

Et landemerke i byen er den imponerende Sheik Zayed-moskéen i hvit marmor, som sto ferdig i 2007. Dette er en av verdens største moskéer, som har plass til 40.000 personer.

Andre turistattraksjoner i Abu Dhabi er bl.a. fornøyelsesparken «Ferrari World», de offentlige badestrendene langs kysten med den vakre strandpromeaden samt en zoologisk hage.

En hel bydel – Saadiyat Island – i Abu Dhabi er under utbygging, og vil i sin helhet bli viet kunst og kultur. Når området står ferdig, vil man kunne besøke Nasjonalmuseet, et maritimt museum, Guggenheim Abu Dhali samt Louvre Abu Dhali.

Byen har ellers flotte shoppingmuligheter med flere store kjøpesentre.

Abu Dhabi International Airport ligger 43 km sørøst for sentrum.