Leiebil Dubai

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Dubai

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dubai fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dubai gjennom oss.

Dubai guide

Bilutleie Dubai
Leiebil Dubai

Dubai er hovedstaden i emiratet med samme navn –  i De forente arabiske emirater. Dubai er den største byen på den arabiske halvøya, og utgjør i dag et storbyområde som også omfatter noen mindre nabobyer. Selve Dubai har om lag 2,1 millioner innbyggere (2010), mens det i hele det urbane området bor i overkant av 3 millioner.

Dubai er et av de viktigste turistmålene i De forente arabiske emirater, og blant attraksjonene finner vi en rekke store fornøyelsesparker – samlet i gigantkomplekset Dubailand. Dette er fremdeles under utbygging. Her ligger bl.a. The World – en kunstig øygruppe på 300 øyer, formet som verdenskartet. Prosjektet ble påbegynt i 2003. The World befinner seg like utenfor Dubais gigantiske marina, og på en av øyene ligger det verdensberømte luksushotellet Burj al-Arab, formet som et kjempeseil. Det er 321 meter høyt, og da det sto ferdig i 1999, var det verdens høyeste hotell. Burj al-Arab er dessuten Dubais mest kjente landemerke.

I 2010 sto verdens høyeste bygning, Burj Khalifa (828 m) ferdig, og er allerede blitt en av Dubais mest populære severdigheter. Bygningen huser bl.a. hotell, kinoer, kontorer, butikker og luksusleiligheter.

Byens flyplass – Dubai International Airport – ligger 4 km sørøst for sentrum.