Leiebil Dubai

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Dubai

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dubai fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dubai gjennom oss.

Dubai guide

Bilutleie Dubai

Leiebil Dubai

Dubai er hovedstaden i emiratet med samme navn –  i De forente arabiske emirater. Dubai er den største byen på den arabiske halvøya, og utgjør i dag et storbyområde som også omfatter noen mindre nabobyer. Selve Dubai har om lag 2,1 millioner innbyggere (2010), mens det i hele det urbane området bor i overkant av 3 millioner.

Dubai er et av de viktigste turistmålene i De forente arabiske emirater, og blant attraksjonene finner vi en rekke store fornøyelsesparker – samlet i gigantkomplekset Dubailand. Dette er fremdeles under utbygging. Her ligger bl.a. The World – en kunstig øygruppe på 300 øyer, formet som verdenskartet. Prosjektet ble påbegynt i 2003. The World befinner seg like utenfor Dubais gigantiske marina, og på en av øyene ligger det verdensberømte luksushotellet Burj al-Arab, formet som et kjempeseil. Det er 321 meter høyt, og da det sto ferdig i 1999, var det verdens høyeste hotell. Burj al-Arab er dessuten Dubais mest kjente landemerke.

I 2010 sto verdens høyeste bygning, Burj Khalifa (828 m) ferdig, og er allerede blitt en av Dubais mest populære severdigheter. Bygningen huser bl.a. hotell, kinoer, kontorer, butikker og luksusleiligheter.

Byens flyplass – Dubai International Airport – ligger 4 km sørøst for sentrum.

Meny