Leiebil Dubai Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Dubai Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dubai Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dubai Lufthavn gjennom oss.

Dubai Lufthavn guide

Bilutleie Dubai Lufthavn
Leiebil Dubai Lufthavn

Dubai Lufthavn (DXB) er en internasjonal flyplass som ligger 4 km sørøst for Dubai sentrum. Det er det største flyplass-knutepunktet i Midtøsten. Herfra er det flyruter til 220 destinasjoner over hele verden.

I 2010 betjente Dubai International Airport hele 47,2 millioner passasjerer. En supplerende flyplass, Dubai Dubai World Central International Airport (Al Maktoum), er planlagt ferdig i løpet av 2012.

Dubai Lufthavn har 4 terminaler, og alle terminalene har fasiliteter som gratis trådløs internett-tilgang (Wi-Fi), valutaveksling, restauranter og caféer samt butikker. I tillegg finnes det informasjonsdisk på flyplassen, banker og minibanker, medisinsk senter, bønnerom samt forretningssenter. Det er også et hotell som ligger på selve flyplassen – Dubai International Airport.

For å komme seg inn til Dubai sentrum, kan man benytte metro, buss, taxi eller leiebil. Flere internasjonale bilutleifirmaer har sine kontorer ved passasjerterminalene.