Leiebil Borlänge

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Borlänge

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Borlänge

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Borlänge fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Borlänge gjennom oss.

Borlänge guide

Bilutleie Borlänge
Leiebil Borlänge

Borlänge er en by i Midt-Sverige, som ligger ved Dalälven i Dalarnas län. Byen har omlag 42.000 innbyggere (2011), og er et viktig handelssentrum for regionen. Borlänge er også et administrativt sentrum og en viktig industriby med stål- og papirproduksjon.

Borlänge ble grunnlagt i 1891, og fikk bystatus i 1944.

Byen er kjent for sin årlige musikkfestival «Peace & Love» som avholdes sommerstid. Festivalen er en av Sveriges største med over 50.000 besøkende (2011), og mange kjente internasjonale artister har konserter her.

Borlänge er også kjent for sin flotte natur, og vinterstid er ski-/alpin-senteret «Romme Alpin» en populær attraksjon.

Andre severdigheter i Borlänge er Ornässtugan – tømmerhus fra 1500-tallet, Stora Tuna Kyrka fra 1496, Amsbergs Kapell fra 1600-tallet, Ekoparken – økologisk park med planter og trær fra regionen, Geologisk museum – med stor mineralsamling samt Jussi Björlingmuseum – viet den kjente svenske sangeren Jussi Björling, som ble født like utenfor byen i 1911.

I tillegg har Borlänge badelandet «Aqua Nova» – med bølgebasseng og vannsklier samt Framtidsmuseet med interaktive utstillinger for hele familien. Her finnes også et Planetarium.

Det er gode shoppingmuligheter i Borlänge sentrum, og litt utenfor sentrum finnes kjøpesenteret «Kupolen» med over 80 butikker og spisesteder.

Nærmeste flyplass er Borlänge Airport, som ligger 10 km sør for sentrum. Herfra går det direkteruter til bl.a. Oslo, Stockholm, Göteborg og Malmö.