Leiebil Borlänge Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Borlänge Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Borlänge Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Borlänge Lufthavn gjennom oss.

Borlänge Lufthavn guide

Bilutleie Borlänge Lufthavn
Leiebil Borlänge Lufthavn

Borlänge Airport (BLE) – også kalt Dala Airport – ligger 10 km sør for Borlänge sentrum, og er en internasjonal flyplass. Avstanden til byen Falun er 26 km.

Flyplassen åpnet på 1930-tallet, og ble modernisert i 1961. Borlänge Lufthavn har 1 terminalbygning, og betjente i 2011 omlag 40.000 passasjerer.

Fra Borlänge Lufthavn går det direkteruter til Göteborg, Malmö, Stockholm og Oslo samt en rekke charterruter i sommerhalvåret. Flyselskaper som trafikkerer her er bl.a. Iberworld, Direktflyg, SAS, Thomas Cook Airlines, Highland Air samt Freebird Airlines.

Det er begrensede fasiliteter på flyplassen, men man finner en restaurant/café, informasjons-skranke samt konferanserom med plass til 25 personer.

For å komme seg inn til Borlänge sentrum fra flyplassen, kan man benytte taxi eller buss.

Ønsker man å leie bil i Borlänge, har en rekke anerkjente bilutleiefirmaer sine kontorer på flyplassen – deriblant Avis, Europcar og Hertz.