Leiebil Zakynthos

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Hellas
  4. chevron_right
  5. Leiebil Zakynthos

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Zakynthos

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Zakynthos fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Zakynthos gjennom oss.

Zakynthos guide

Bilutleie Zakynthos
Leiebil Zakynthos

Zakynthos er en øy i Det joniske hav, som ligger utenfor vestkysten av Hellas (og tilhører øygruppa De joniske øyer). Hovedbyen heter det samme som øya, og det gjør også prefekturet som Zakynthos er administrativt sentrum for. Totalt på øya bor det ca. 40.000 innbyggere, og den dekker et areal på rundt 410 km2.

Det har bodd mennesker på Zakynthos siden steinalderen, og øya er nevnt i Iliaden og Odysseen, hovedverkene til den blinde oldtidsdikteren Homer. Helgenen Dionysios fra Zakynthos er øyas store skytshelgen, født i 1546.

Det er få historiske minnesmerker på Zakynthos, siden øya flere ganger er blitt rammet av ødeleggende jordskjelv – siste gang i 1953. Kun fire bygninger i Zakynthos by overlevde dette, og tre av dem er blant øyas turistattraksjoner: St. Dionysos-katedralen, St. Nicholas-kirken og Nasjonalbanken.

Ellers er Zakynthos et populært turistmål for dykkere, og det er dessuten flere flotte badestrender her. Det øya nok er mest kjent for, er de store havskilpaddene som hvert år kommer hit for å legge egg i sanden. Dette gjør at det på en del av strendene er innført visse restriksjoner, bl.a. forbud mot graving i sanden, samt at enkelte strender ikke har tilgang for publikum etter kl. 19. En særegen attraksjon i Navagio på sørvestkysten er vraket av en gammel smuglerskute, som bare er tilgjengelig fra sjøen.

Zakynthos Lufthavn ligger ca. 6 km sør for Zakynthos by.