Leiebil Zakynthos Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Zakynthos Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Zakynthos Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Zakynthos Lufthavn gjennom oss.

Zakynthos Lufthavn guide

Bilutleie Zakynthos Lufthavn
Leiebil Zakynthos Lufthavn

Zakynthos Airport – «Dionysos Solomos» (ZTH) ligger sørøst på øya Zakynthos i Det joniske hav, ca. 6 km sør for sentrum av Zakynthos by.

Flyplassen betjener rundt 1,1 millioner passasjerer årlig, og flyselskapet Olympic Airlines har faste flygninger til Athen samt flere byer rundt om i Europa. Flere lavprisselskaper har i tillegg til en god del chartertrafikk.

Zakynthos Lufthavn ble første gang åpnet i 1972, og har 1 terminalbygning. Det er relativt få fasiliteter for reisende på flyplassen, men det finnes café/bar, tax-free-butikk, informasjons-skranke og minibank.

For å komme fra flyplassen til Zakynthos by, kan man benytte buss eller taxi. Enkelte hoteller har dessuten minibuss-tjeneste til og fra Zakynthos Airport.

Ønsker man å leie bil, er flere av de kjente, internasjonale utleiebyråene representert på flyplassen – deriblant Hertz, Alamo, National og Europcar. Det er populært å leie bil på øya Zakhyntos, og man får da muligheten til å ta hyggelige dagsturer og oppdage nye steder i sitt eget tempo.