Leiebil Tilburg

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Nederland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Tilburg

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Tilburg

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tilburg fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tilburg gjennom oss.

Tilburg guide

Bilutleie Tilburg
Leiebil Tilburg

Tilburg ligger sør i Nederland – i provinsen Noord-Brabant –  omlag 7 km fra grensen til Belgia. Tilburg har 206.000 innbyggere (2011), og er den 6. største byen i landet.

Tilburg har tidligere vært et viktig industrisentrum med hovedvekt på ullindustri, men idag finnes kun et fåtall spinnerier igjen.
Byen har et katolsk universitet, flere kirker, klostre, synagoger og moskeer, og høyeste bygning er Tilburg-tårnet «Westpoint Tower» – som måler 141,6 meter.

Noen av byens viktigste historiske severdigheter er Heikese kirke fra 1619, Heuvelse kirke fra 1889 og Palace Hall fra 1849.

Andre turistattraksjoner i Tilburg er bl.a. Audax Tekstilmuseum, kunstmuseet «De Pont» – med utstillinger av moderne kunst fra inn- og utland, fornøyelsesparken Efteling (nord for sentrum),  Tilburg Naturmuseum samt Bymuseet med lokalhistoriske utstillinger – der man kan også besøke avdelingen «Vincents Art Room» (viet maleren Vincent van Gogh).

Det er ellers gode shoppingmuligheter i byen med både små spesialbutikker og store kjøpesentre, og det finnes dessuten en rekke parker og rekreasjonsområder i området.

Nærmeste flyplass er Eindhoven Airport, som ligger 32 km sørøst for Tilburg.