Leiebil Southampton Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Southampton Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Southampton Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Southampton Lufthavn gjennom oss.

Southampton Lufthavn guide

Bilutleie Southampton Lufthavn
Leiebil Southampton Lufthavn

Southampton Airport (SOU) ligger 6,5 km nordøst for sentrum av Southampton. Det er faste ruter fra Southampton Airport til en rekke destinasjoner i både Storbritannia og ellers i Europa. Flyplassen betjener ca. 1,7 millioner passasjerer årlig.

Det er restaurant både i avgangshallen i i nærheten av flyplassen. Ellers kan Southampton Airport tilby konferansefasiliteter og trådløst internettforbindelse.

Det er flere transportmuligheter mellom flyplassen og Southampton sentrum. Man kan benytte tog, buss eller taxi. Southampton Airport Station er for øvrig en stor jernbanestasjon, som også har tre avganger i timen i retning London.

Ønsker man å leie bil, finnes anerkjente bilutleiefirmaer på flyplassområdet. Internasjonale utleiebyråer som Hertz, Avis, National, Alamo, Europcar og Enterprise har sine kontorer her.

Nærmeste hotell – Best Western Chilworth Manor Hotel –  ligger 6 km fra flyplassen.