Leiebil Southampton

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Southampton

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Southampton

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Southampton fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Southampton gjennom oss.

Southampton guide

Bilutleie Southampton
Leiebil Southampton

Southampton ligger i den sørøstlige delen av England – omtrent midt mellom Portsmouth og Bournemouth. Det har bodd mennesker i Southampton helt siden steinalderen, og byen har ca. 225 000 innbyggere (2010). Southampton er Sør-Englands viktigste havneby.

Under andre verdenskrig ble Southampton utsatt for et kraftig bombardement, og mange av byens historiske bygninger ble fullstendig ødelagt. Noe er likevel bevart – bl.a. deler av den gamle bymuren og byporten Bargate. Dette er populære besøksmål for turister. De viktigste severdighetene er ellers: «Southampton City Art Gallery» –  som kan vise smakebiter fra 600 år av Europas kunsthistorie og Southampton Sjøfartsmuseum, med sin store Titanic-utstilling. Ulykkesskipet Titanic hadde nemlig sin hjemmehavn i Southampton.

Southampton er ellers et senter for utdanning, og det finnes to universiteter i byen: University of Southampton og Southampton Solent University.

Som så mange andre engelske byer, forbindes også Southampton med fotball. Southampton FC (”The Saints”) har sin hjemmebane her.

Nærmeste flyplass er Southampton Airport, som ligger 6,5 km nordøst for sentrum.