Leiebil Skövde

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Skövde

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Skövde

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Skövde fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Skövde gjennom oss.

Skövde guide

Bilutleie Skövde
Leiebil Skövde

Skövde er en by og sete for Skövde kommune i Västra Götalands län sør i Sverige. Skövde ligger rundt 150 km nordøst for Göteborg, mellom Sveriges to største innsjøer, Vänern og Vättern , og har en befolkning på 34 466 innbyggere (2010).

Skövde historie går tilbake til middelalderen, men på grunn av at hele byen brant ned i 1759, med unntak av en gruppe hus som kalles Helensparken kulturreservat, er det lite som står igjen. Helensgården som ligger midt i sentrum er vernet og omgjort til museum. Andre sentrale steder er Hertig Johans torg hvor Helenakirken ligger.

Byen har gode shoppingmuligheter, og det største kjøpesenteret er Commerce med 40 butikker og restauranter som ligger ved Hertig Johans torg.

Volvo er en an de største arbeidsgiverne og har en lang tradisjon i Skövde. Anlegget er kjent for å lage de mest industrielle dieselmotorer i verden. Og volvoentusiastene kan ha stor glede av å besøke Volvo Industrimuseum i Skövde som i tillegg til å vise Volvos utvikling og historie også viser industrialiseringen i Sverige fra 1850-tallet til i dag.

Skövde Airport ligger ca 10 km fra Skövde, men foreløpig går det ingen rutefly hit. Den nærmeste er Jönköping Airport som ligger rundt 90 km lenger sør.