Leiebil Skopelos

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Hellas
  4. chevron_right
  5. Leiebil Skopelos

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Skopelos

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Skopelos fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Skopelos gjennom oss.

Skopelos guide

Bilutleie Skopelos
Leiebil Skopelos

Skopelos er den nest største øya i Sporadene, ei øygruppe som ligger i Egeerhavet utenfor østkysten av Hellas. Innbyggertallet på øya er på ca. 6.000 (2010). Skopelos tilhører prefekturet Magnesia, og ligger mellom naboøyene Skiathos og Alonissos. Skopelos er, i likhet med resten av Sporadene, et populært turistmål – og hotelltilbudet er stort og variert.

Hovedbyen på Skopelos har samme navn som øya, og den ligger vakkert til ved øyas nordøst-kyst. Også den lille byen Glossa og havnebyen Loutraki på motsatt side av Skopelos må nevnes. De ligger i nærheten av hverandre (Glossa på en høy klippe ovenfor Loutraki).

Mange har sammenlignet naturen på Skopelos med det italienske landskapet Toscana, på grunn av det grønne, kuperte terrenget – som bl.a. består av vakre olivenlunder, frodig slettelandskap og spredte smågårder. Ellers er det også relativt høye fjell på øya – der det aller høyeste, Delhi, rager 681 m.o.h.

Blant øyas attraksjoner, i tillegg til de mange flotte strendene, finner man bl.a. en rekke klostre og små kirker. Klosteret “Monastery of the Holy Taxiarch (med en kirke fra 600-tallet) ligger like utenfor Glossa, og er et populært turistmål. Ellers må kirken Agios Athanasios fra 1000-tallet og den venetianske borgen nevnes. Begge disse severdighetene ligger ved Skopelos by.

Mange av scenene i den kjente filmen ”Mamma Mia!” ble spilt inn på Skopelos.

Nærmeste flyplass ligger på naboøya Skiathos.