Leiebil Skiathos

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Hellas
  4. chevron_right
  5. Leiebil Skiathos

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Skiathos

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Skiathos fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Skiathos gjennom oss.

Skiathos guide

Bilutleie Skiathos
Leiebil Skiathos

Skiathos er den mest populære av de i alt over 1.400 øyene i Sporadene, som ligger utenfor østkysten av Hellas. Den har et areal på 47km2 og et folketall på rundt 6.200 (2010).

Turister som besøker Skiathos har i alt 70 badestrender å velge mellom, og de fleste turister kommer nettopp hit for å bade, sole seg og slappe av.

Øya er omtalt allerede fra rundt år 500 f. Kr., og spilte en sentral rolle under de såkalte perserkrigene.

Langs kysten av Skiathos ligger hvitkalkede hotellkomplekser på rekke og rad, og charterturister fra hele Europa fyller hotellrommene. Det er ellers naturskjønt på øya, som over store deler er dominert av grønne oliven- og furutrær. Det er smått med historiske severdigheter på Skiathos, men mange turister tar gjerne en utflukt til den gamle hovedstaden Kastro, som ligger nord på øya. Beliggenheten på en høy klippe gjør at man herfra har en fantastisk utsikt.

Det kan ellers nevnes at deler av den berømte filmen ”Mamma Mia!” ble spilt inn på Skiathos. Enda flere scener fra filmen finner for øvrig sted på naboøya Skopelos.

3 km nordøst for sentrum av øyas hovedby – som rett og slett heter Skiathos by – ligger flyplassen «Skiathos Airport», som også betjener de populære naboøyene Alonissos og Skopelos. Hver sommer ankommer tusenvis av turister hit. Mange av øyas innbyggere har turismen som levevei, men jobber på fastlandet utenfor turistsesongen.