Leiebil Riyadh Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Riyadh Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Riyadh Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Riyadh Lufthavn gjennom oss.

Riyadh Lufthavn guide

Bilutleie Riyadh Lufthavn

Leiebil Riyadh Lufthavn

King Khalid International Airport (RUH) ligger i Saudi-Arabia – 36 km nord for Riyadh sentrum – som er landets hovedstad.

Flyplassen ble åpnet i 1999, og betjener over 20 millioner passasjerer årlig (2011). Riyadh Lufthavn har 4 terminalbygninger og en moské – som har plass til hele 5000 personer.

Flyplassen er base for Saudi Arabian Airlines, og 37 flyselskaper har direkteruter herfra til et stort antall destinasjoner i inn- og utland, bl.a. til Paris, Roma, London, Dubai, Istanbul og Singapore.

Det finnes en rekke fasiliteter på flyplassen, bl.a. butikker, restauranter, banker, minibanker, medisinsk senter og postkontor.

Nærmeste hotell er Sahara Airport Hotel, som ligger rett ved flyplassen. Hotellet har også et business center med møterom og konferansefasiliteter.

Det er ingen offentlig transportmuligheter tilgjengelig på strekningen fra flyplassen til Riyadh sentrum. Derfor må man benytte taxi som fremkomstmiddel – som bør forhåndsbestilles. Enkelte hoteller i nærheten av flyplassen tilbyr gratis transport (shuttlebuss) for sine gjester.

Dersom man ønsker å leie bil i Riyadh, har flere bilutleiefirmaer sine kontorer på flyplassen – deriblant Avis, Budget, Sixt og Europcar.

Meny