Leiebil Reykjavik

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Island
  4. chevron_right
  5. Leiebil Reykjavik

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Reykjavik

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Reykjavik fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Reykjavik gjennom Goautos.no.

Reykjavik guide

Bilutleie Reykjavik

Leiebil Reykjavik

Reykjavík, som er hovedstaden på Island, ligger på halvøya Seltjarnarnes innerst i Faxaflói. Byen er også Islands kulturelle og økonomiske sentrum – og dessuten den viktigste havnebyen på øya. Over 60 % av befolkningen på Island bor i hovedstaden, som har et innbyggertall på rundt 120.000 (2010). Byens historie går tilbake til slutten av 800-tallet, men så sent som i 1801 var innbyggertallet bare på ca. 600.

Attraksjoner

Blant attraksjonene finner vi den moderne Hallgrimskirkja, som er Islands største kirke og det flunkende nye konsert- og operahuset Harpa (innviet i 2011). Også Perlan – et opprinnelig vanntårn som i 1991 ble ombygget til restaurant og museum, må nevnes. Toppen er dekket av en glasskule, og herfra er det flott utsikt over byen. Ellers er Alltinget, Islands parlamentsbygning fra 1881, et populært besøksmål. Også nasjonalmuseet og kulturhuset (der det er en spennende håndskriftsamling) er vel verd et besøk.

Den viktigste handlegaten i Reykjavik er Laugavegur, og trenger man litt spesiell rekreasjon, bør man ta en tur til Nauthólsvik helt sør i byen, verdens eneste oppvarmede havstrand.

Landets nest største lufthavn –  Reykjavík Airport – er hovedflyplass for innenrikstrafikken, mens størstedelen av den internasjonale trafikken går fra Keflavík Airport, som ligger ca. 40 km sørvest for hovedstaden.

Hallgrimskirkja med nordlyset over himmelen.

Meny