Leiebil Keflavik Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Keflavik Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Keflavik Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Keflavik Lufthavn gjennom oss.

Keflavik Lufthavn guide

Bilutleie Keflavik Lufthavn
Leiebil Keflavik Lufthavn

Keflavík International Airport (KEF) – som på islandsk heter Keflavíkurflugvöllur -er den største flyplassen på Island. Den ligger i nærheten av den lille byen byen Keflavík, omtrent 50 km nordøst for hovedstaden Reykjavík. Flyplassen har to rullebaner og betjener rundt to millioner passasjerer årlig. Så godt som all internasjonal flytrafikk til Island går til Keflavik Airport, og flyplassen er også hovedbase for Icelandair.

Fra Keflavik Airport er det faste ruter til en rekke destinasjoner i Europa og Amerika.

De fleste passasjerene som ankommer Keflavik Airport, har Reykjavik som første reisemål, og hovedstaden når man enklest med flybussen. Man kan selvsagt også benytte taxi, men man bør være oppmerksom på at det er relativt dyrt på Island.

Ønsker man å leie bil, noe som er en stor fordel om man ferierer på Island, kan man oppsøke et av de mange utleiebyråene som har skranker i ankomsthallen. Både kjente internasjonale byråer som Avis, Hertz, Budget, Europcar, National og Sixt – og islandske som for eksempel Akureyrar – er representert her.

Det nærmest hotellet, er det nokså enkle Alex Motell, som også tilbyr hytter og campingmuligheter. Det går gratis shuttle-buss fra flyplassen og hit. Ellers kan Hotell Keflavik og Icelandair Flughotell i Keflavik by anbefales.

I terminalbygningen finnes det et godt utvalg av butikker (også tax-free), samt flere barer og restauranter.