Leiebil Keflavik

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Island
  4. chevron_right
  5. Leiebil Keflavik

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Keflavik

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Keflavik fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Keflavik gjennom oss.

Keflavik guide

Bilutleie Keflavik
Leiebil Keflavik

Keflavík er en liten by på den islandske halvøya Reykjanes, ca. 35 km sørvest for hovedstaden Reykjavík. Byen har i overkant av 8.000 innbyggere (2010), og er mest kjent for den store internasjonale flyplassen som ligger i utkanten av sentrum.

Keflavik ble grunnlagt som fiskehavn på 1500-tallet, og fremdeles er fiske og fiskeforedling viktig for byens næringsliv. Ellers har det siden 2. verdenskrig vært en stor NATO-base – med et betydelig amerikansk nærvær – her, men den har i løpet av de senere årene mistet mye av sin betydning.

Den viktigste severdigheten i Keflavik er Duus Hús, et kultursenter som er en integrert del av byens største varehus. Her er det et kunstmuseum med skiftende utstillinger og en konsertsal – i tillegg til en svært interessant samling av ulike skipsmodeller.

Keflavik er, med sin nærhet til Islands hovedflyplass,  ellers et godt utgangspunkt for utforskning av den sørvestlige delen av landet. Den mest praktiske måten å komme seg rundt på, er å benytte leiebil.