Leiebil Québec

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Québec

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Québec

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Québec fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Québec gjennom oss.

Québec guide

Bilutleie Québec
Leiebil Québec

Québec er hovedstaden i provinsen Québec som ligger øst i Canada. Byen har en befolkning på 516 622 innbyggere (2011). Størsteparten av befolkningen har fransk som morsmål.

Den er en av Nord-Amerikas eldste byer nord for Mexico, og den eneste med sine vollgraver fremdeles intakt. Quebécs gamle bydel (Vieux Québec) ble utnevnt til å være en del av verdens kulturarv av UNESCO i 1985
Byen ble grunnlagt av Samuel de Champlain i 1608. Québec er den nest eldste europeiske bosetningen i Nord-Amerika som fortsatt er i bruk. Québec er et av Canadas viktigste destinasjoner for turister og en av svært få steder i landet hvor man kan få en følelse av historie. Gamlebyen er omgitt av solide og intakte murer og bastioner. Mange av bygningene innenfor muren er fra tiden under fransk kolonistyre (1603–1763), en av dem er Basilique Notre Dame du Québec. Chateau Frontenac er et slott som er omgjort til hotell, og bare et av byens mange overnattingstilbud. Byen er en viktig studentby med tre universiteter.

Québec er også kjent for sin karnevalsfeiring om vinteren og festen for San Juan Bautista. Blant turistattraksjonene som ligger nær byen er Montmorency Falls og basilikaen Sainte-Anne-de-Beaupré.
Québec City Jean Lesage International Airport ligger i 11 km sørvest for byen.