Leiebil Peterborough

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Peterborough

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Peterborough

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Peterborough fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Peterborough gjennom oss.

Peterborough guide

Bilutleie Peterborough

Leiebil Peterborough

Byen Peterborough ligger i Øst-England ved elven Nene – som 30 km lenger nordøst renner ut i Nordsjøen. Byen ligger i grevskapet Cambridgeshire – 55 km nordøst for Northampton, og 120 km nord for London.
Peterborough har 173.000 innbyggere (2010), og er et viktig sentrum for regionen med hensyn til handel, industri, transport og kultur.

Byens mest populære turistattraksjon er Peterborough-katedralen fra 1238 i sennormannisk stil – som dessuten er en av Englands største katedraler.

Andre severdigheter i byen er bl.a. det arkeologiske stedet «Flag Fen» med rekonstruksjon av hytter fra jernalderen samt «Peterborough Museum and Art Gallery» – med utstillinger av over 230.000 arkeologiske og kulturhistoriske gjenstander. Museet har også et kunstgalleri med utstillinger av malerier og tegninger fra 1600-tallet og frem til idag.

Ved landsbyen Longthorpe – ca. 3 km vest for Peterborough sentrum – står tårnet «Longthorpe Tower» fra 1300-tallet. Inne i tårnet kan besøkende se bevarte veggmalerier fra middelalderen.

Litt nord for sentrum (ved byen Stamford) finnes nok en attraksjon, nemlig det vakre slottet «Burghley House» fra 1587. Dette er et av de fineste eksemplene på engelsk 1500-tallsarkitektur.

Nærmeste flyplass er East Midlands Airport, som ligger 98,6 km nordvest for Peterborough. Andre flyplasser som kan være et alternativ er London Stansted Airport (107 km), London Luton Airport  (110 km) og Norwich International Airport (128 km).

Meny