Leiebil Stanstead Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Stanstead Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Stanstead Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Stanstead Lufthavn gjennom oss.

Stanstead Lufthavn guide

Bilutleie Stanstead Lufthavn

Leiebil Stanstead Lufthavn

Stansted Lufthavn (STN) er en internasjonal flyplass, som ligger 48 km nord for London. Lufthavnen er hovedstadsområdets 3. travleste, og betjener omlag 20 passasjerer årlig (2011).

Flyplassen blir først og fremst benyttet av lavprisselskaper som Ryanair og EasyJet, og det går direktefly til over 150 destinasjoner i 31 land. De mest populære destinasjonene er Dublin, Alicante, Málaga og Roma.

Stansted Lufthavn har en terminal for passasjerer, en for privatfly og en fraktterminal. Under passasjer-terminalen ligger en jernbanestasjon – der reisende kan ta ekspresstog inn til London sentrum. Reisetid er omlag 45 min. Det går også buss fra flyplassen til London, eller man kan ta taxi. Dersom man ønsker å leie bil i London, har kjente bilutleiefirmaer som bl.a. Hertz, Avis, Europcar og Sixt sine kontorer på flyplassen.

Stansted Lufthavn har en rekke fasiliteter for besøkende, og tilbyr valutaveksling, internett-tilgang, business-center, informasjonsdisk og bønnerom. I tillegg finnes det et godt utvalg av butikker og restauranter/barer.

Det finnes to hoteller like ved flyplassen – Hilton London Stansted Airport Hotel og Radisson SAS Hotel London Stansted Airport.

Meny