Leiebil Nyköping

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Nyköping

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Nyköping

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Nyköping fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Nyköping gjennom oss.

Nyköping guide

Bilutleie Nyköping
Leiebil Nyköping

Nyköping ligger sørøst i Sverige – der elva Nyköpingsån renner ut i Østersjøen. Byen ligger i Södermanlands län, 60 km nordøst for Norrköping og 90 km sørvest for Stockholm.

Nyköping har omlag 30.000 innbyggere (2011), og er en industri- og havneby. I tillegg er Nyköping et viktig handelssentrum.

Noen av byens severdige bygninger er Alla Helgona-kirken fra 1200-tallet, St. Nicolai-kirken fra 1200-tallet, Rådhuset fra 1723, Länsresidenset fra 1810 samt Stadshuset fra 1969.

Nyköpinghus (Nyköping Slott) er et kjent landemerke for byen. Dette var opprinnelig en middelalderborg, men er idag delvis i ruiner. Kungstårnet fra 1200-tallet i Nyköpinghus er imidlertid godt bevart, og åpent for publikum. Her holder Länsmuseet til idag.

Byen har ellers en rekke kunstgallerier – deriblant «Galleri Fiskhuset». Også «Gripes modellteatermuseum» anbefales et besøk. Her kan man se utstillinger av en dukketeatersamling – først og fremst Harald Gripes samling.

Nyköping har mange flotte badestrender litt utenfor byen, og i byen finnes badelandet «Hjortensbergsbadet» – med vannsklier.

En stor attraksjon for hele familien er en dagstur til  Kolmårdens Djurpark, som ligger 46 km sørvest for Norrköping. Her kan man bl.a. se delfinshow, panda, lemur og aper. Dyreparken tilbyr besøkende kamelridning, og dersom man ønsker å oppleve litt fart og spenning – kan en tur med berg- og dalbanen anbefales.

Den internasjonale flyplassen Stockholm Skavsta Airport ligger 8 km nordvest for Nyköping.