Leiebil Lund

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Lund

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Lund

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Lund fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Lund gjennom oss.

Lund guide

Bilutleie Lund
Leiebil Lund

Universitetsbyen Lund ligger sørvest i Sverige, nærmere bestemt i Skåne län. Byen har omlag 112.000 innbyggere (2011), og ligger 15 km nordøst for Malmö.

Lund er en svært gammel by, som ble grunnlagt i år 1020. Under middelalderen var byen et kulturelt midtpunkt for hele Norden. Lund ligger på en fruktbar slette, og er idag mest kjent for sitt universitet, som ble grunnlagt i 1668.

Lund er også et viktig handelssentrum, og har en rekke museer og kunstgallerier.

Byens største turistattraksjon, er Lund Domkirke fra 1100-tallet, som er Sveriges mest berømte romanske byggverk. Kirken er oppført i sandstein, og har to tårn.

Andre populære attraksjoner i Lund er bl.a. Det historiske museum, Det kulturhistoriske museum – med sitt friluftsmuseum som har ca. 30 bygninger fra 1600-tallet, Lund Konsthall – med utstillinger av internasjonal samtidskunst, Skissernas museum, Det Medisinhistoriske museum samt Vattenhallen – et populærvitenskapelige senter for hele familien med interaktive utstillinger og Planetarium.

Byen har også en flott botanisk hage (med botanisk museum). Det er i tillegg gode bademuligheter i Lund, og byen har flere svømmebasseng – både innendørs og utendørs.

Nærmeste flyplass er Malmö Airport, som ligger 26 km sørøst for Lund.