Leiebil Leeuwarden

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Nederland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Leeuwarden

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Leeuwarden

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Leeuwarden fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Leeuwarden gjennom oss.

Leeuwarden guide

Bilutleie Leeuwarden
Leiebil Leeuwarden

Leeuwarden ligger nord i Nederland, og har omlag 95.000 innbyggere (2011). Byen ligger i provinsen Friesland – ca. 50 km vest for Groningen.

Leeuwarden er sentrum for utdannelse og kultur, og har mange institusjoner og museer. Byen er i tillegg et viktig jernbaneknutepunkt.

Leeuwarden fikk byrettigheter i 1435, og har et historisk sentrum med en rekke godt bevarte bygninger. Gamlebyen er omkranset med kanaler, og her kan man besøke en kirke fra 1300-tallet, rådhuset fra 1715, Det skjeve kirketårnet «De Oljebehovet» fra 1500-tallet samt bygningen «Princesshof» fra 1693 som idag huser et keramikkmuseum.

Byen har ellers turistattraksjoner som bl.a. St. Boniface-kirken fra 1884, flere synagoger, Fries Museum – et museum med utstillinger innen kunst, kultur og historie fra provinsen samt et litteraturmuseum.

Hvert år har Leeuwarden et stort blomstermarked, som trekker til seg mange besøkende. Markedet arrangeres rundt påsketider.

Nærmeste flyplass er Groningen Airport Eelde, som ligger 78 km øst for Leeuwarden.