Leiebil Groningen

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Nederland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Groningen

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Groningen

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Groningen fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Groningen gjennom oss.

Groningen guide

Bilutleie Groningen
Leiebil Groningen

Groningen ligger nord i Nederland ved sammenløpet av elvene Aa og Hunze, og har omlag 190.000 innbyggere (2011). Byen er hovedstad i provinsen Groningen.

Groningen er en viktig handelsby og et kultursentrum for regionen, og har eget universitet – som ble grunnlagt i 1614. Kulturlivet i byen er variert med kunstgallerier og museer samt flere teater- og musikkscener.

Gamlebyen i Groningen er omgitt av kanaler, og ved torget «Grand Place» finnes mange hyggelige caféer, restauranter og barer. Her ligger også rådhuset fra 1810 og den gotiske kirken Martini-kerk fra 1400-tallet – med sitt 97 meter høye tårn.

Byens viktigste museum er «Groninger Museum» – som har spennende kunstutstillinger. Museet er bygget på en kunstig øy i en av byens kanaler. Dette var tidligere et lokalhistorisk museum, som senere har utviklet seg til å bli et av de mest innovative museer i Nederland.

Groninger har ellers et tegneseriemuseum, et bymuseum, et maritimt museum og et universitetsmuseum. I tillegg har byen mange offentlige skulpturer samt flere parker- og grøntarealer.

Byens flyplass – Groningen Airport Eelde – ligger 13 km sør for sentrum.