Leiebil Kristinehamn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Kristinehamn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Kristinehamn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kristinehamn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kristinehamn gjennom oss.

Kristinehamn guide

Bilutleie Kristinehamn
Leiebil Kristinehamn

Kristinehamn er en by og administrasjonssenter for Kristinehamn kommune i Värmland ved bredden av innsjøen Vänern i Sverige. Byen har 17 839 innbyggere (2010).

Nærliggende byer er Karlskoga og Karlstad og, Kristinehamn ligger midt mellom Oslo, Stockholm og Göteborg med rundt 250 km til hver av dem. E 18 (StockholmOslo) og riksvei 26 går gjennom byen som er et viktig knutepunkt både for vei- og jernbanetransport i tillegg til at den har en havn. Den viktigste arbeidsgiveren er Rolls-Royce som lager propeller og motorer.
Ved bredden av innsjøen Vänern står en 15 meter høy statue laget av Pablo Picasso. Picasso har aldri besøkt Kristinehamn, men med sine 15 meter er dette den høyeste Picassostatuen i verden. Kristinehamns kunstmuseum hadde i 2003 en Picassoutstsilling som vant internasjonal oppmerksomhet. I Järsberg rundt 1 km utenfor byen finnes en runesten fra 500 f.Kr.

Om sommeren er det populært å reise på småbåtutflukt til en øyene på Vänern. Det finnes flere båter, og mulighet for øyloffing.

Kristinehamn kirke ble designet av professor Carl Georg Brunius og ble åpnet i 1858. Kirken har også et museum i det som kalles «helligdommen galleriet» som er verdt et besøk på grunn av sin unike arkitektur.

Den nærmeste store flyplass er Karlstad Lufthavn. Den ligger 58 km vestover fra sentrum.