Leiebil Kristianstad

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Kristianstad

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Kristianstad

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kristianstad fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kristianstad gjennom oss.

Kristianstad guide

Bilutleie Kristianstad
Leiebil Kristianstad

Kristianstad ligger i Sør-Sverige, og tilhører Skåne län. Byen er administrativt senter for Kristianstad kommune, og ligger 90 km nordøst for Malmö.

Kristianstad har 35.700 innbyggere (2011). Byen er et viktig handel- og kultursentrum for regionen samt et viktig samferdsels-knutepunkt.

Det finnes en rekke turistattraksjoner i Kristianstad, deriblant den vakre kirken «Heliga Trefaldighetskyrkan» fra 1628. Kirken er oppført i nederlandsk renessansestil.

Andre attraksjoner i byen er bl.a. Artillerimuseet – et militærhistorisk museum, kunstmuseet, kunsthallen – med utstillinger av samtidskunst, Rådhuset fra 1891, Djurröds Kyrka fra 1100-tallet,  Jernbanemuseet, motorsykkelmuseet, Skolemuseet, bygningen «Stora Kronohuset» fra 1841, «Bastion Konungen» – en gjenskapt 1600-talls bastion samt byparken «Tivoliparken» – med spaserstier, fugledammer, lekeplass, teater og badeland.

1 mil nordøst for byen ligger Karsholm Slott fra 1500-tallet.

Kristianstad er ellers kjent for sin årlige jazz-festival, som er en populær begivenhet for både lokalbefolkningen og turister.

Nærmeste flyplass er Ronneby Airport, som ligger 87 km nordøst for Kristianstad.