Leiebil Korfu

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Hellas
  4. chevron_right
  5. Leiebil Korfu

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Korfu

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Korfu fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Korfu gjennom oss.

Korfu guide

Bilutleie Korfu
Leiebil Korfu

Den greske øya Korfu (Kérkyra) ligger i Det Joniske hav utenfor vestkysten av Albania, og har omlag 110.000 innbyggere (2010). Høyeste fjelltopp på Korfu er Pantokrator, som måler 906 m.o.h. – og ligger nord på øya. Sørlige deler av øya har et mer flatt landskap.

Korfu er en populær turistdestinasjon og er kjent for sitt behagelige klima, flotte badestrender langs kysten samt sine hyggelige landsbyer.

Hovedstaden på øya – Korfu by – ligger på øyas østkyst, og har omlag 40.000 innbyggere (2010). Byen har flere historiske turistattraksjoner – bl.a. middelalderfestningene «Palaio Frourio» og «Neo Frourio». Også gamlebyen er en severdighet i Korfu by. Denne står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og har labyrintaktige gater og bygninger i veneziansk og georgiansk stil.

Store hotellområder preger kysten både nord og sør for Korfu by.

På sørvestkysten av øya Korfu finnes lange badestrender, og her ligger også naturreservatet Korissia-lagunen.

Øyas hovedflyplass – Corfu International Airport – «Ioannis Kapodistrias» – ligger 3 km sør for sentrum av Korfu by, og har stor chartertrafikk i sommersesongen.