Leiebil Korfu Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Korfu Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Korfu Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Korfu Lufthavn gjennom oss.

Korfu Lufthavn guide

Bilutleie Korfu Lufthavn
Leiebil Korfu Lufthavn

Corfu International Airport – Ioannis Kapodistrias (CFU) – er en liten internasjonal flyplass som ligger på østkysten av den greske øya Korfu i Det joniske hav. Flyplassen kalles også ofte for Kérkyra Lufthavn – ettersom den ligger 3 km sør for sentrum av øyas hovedstad Kérkyra.

Korfu Lufthavn har stor chartertrafikk i sommersesongen, og ellers i året går det direkteruter herfra til bl.a. Athen, Hamburg, London, Berlin og Frankfurt.

Flyselskaper som Olympic Airlines, British Airways, Air Berling og Aegean Airlines trafikkerer her.

Flyplassen ble bygget i 1962, og åpnet for internasjonale flyvninger i 1965. Det finnes en terminalbygning ved Korfu Lufthavn.

Fasiliteter på flyplassen er relativt begrenset, men man finner café og snackbar i terminalbygningen. I tillegg finnes et par butikker (inkl. Tax-free), informasjons-skranke, bank, minibanker og postkontor. Det finnes ingen hoteller på flyplassen.

Transport fra Korfu Lufthavn og inn til sentrum består av taxi eller buss. I tillegg finnes det 7 bilutleiefirmaer i terminalbygget – bl.a. Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Budget – dersom man ønsker å leie bil på Korfu.