Leiebil Johannesburg Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Johannesburg Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Johannesburg Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Johannesburg Lufthavn gjennom oss.

Johannesburg Lufthavn guide

Bilutleie Johannesburg Lufthavn
Leiebil Johannesburg Lufthavn

Johannesburg Lufthavn (JNB), eller Tambo internasjonale lufthavn, ligger 23 km utenfor Sør Afrikas hovedstad Johannesburg. Det finnes offentlig transport mellom Sør Afrika og flyplassen, men ifølge flyplassens hjemmeside kan det være en god ide å benytte taxi om en ikke er kjent. Det finnes en rekke bilutleieselskapene som tilbyr sin service, noen av dem er Avis, Europcar, Budget, Tempest Car Hire Johannesburg, South Africa Car Hire, Hertz, National Car Rental og Value Car Hire.

I 2012 besøkte 18 681 458 passasjerer flyplassen, og det er Afrikas mest trafikkerte flyplass med en kapasitet på 28 millioner.  Den er hovedsete for South African Airways samt flere mindre flyselskaper. Fra flyplassen går det ruter til alle verdens kontinenter. I forbindelse med fotball VM i 2010 ble den oppusset.

Utvalget av spise- og drikkesteder er godt og variert. Her er det taxi-free butikker og andre shoppingmuligheter.  Johannesburg Lufthavn har også kapell, moské, postkontor, trådløst internett , legesenter og bank. Det finnes flere hoteller på flyplassen, både budget og fem stjernes hoteller. The InterContinental Johannesburg O.R. Tambo Airport Hotel har gode konferansefasiliteter.