Leiebil Jeddah Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Jeddah Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Jeddah Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Jeddah Lufthavn gjennom oss.

Jeddah Lufthavn guide

Bilutleie Jeddah Lufthavn

Leiebil Jeddah Lufthavn

King Abdulaziz International Airport (JED) ligger på vestkysten i Saudi-Arabia, ca. 16 km nord for Jeddah sentrum. Flyplassen er blant de 3 travleste i landet, og betjener omlag 18 millioner passasjerer i året (2011).

Jeddah Lufthavn ble åpnet i 1981, og har 3 terminalbygninger; South, North og Hajj (som benyttes først og fremst av pilgrimer som skal til Mekka). Flyplassen er imidlertid under utbygging, og det er forventet at den skal stå klar i 2015.

Omlag 60 flyselskaper har direkteruter fra Jeddah Lufthavn til et stort antall destinasjoner i inn- og utland – deriblant London, Hong Kong, Kuwait, Tunis og Istanbul. Flyplassen er hovedbase for Saudi Arabian Airlines.

Jeddah Lufthavn har svært gode publikumsfasiliteter – med ca. 120 butikker, restauranter, caféer og barer. I tillegg finnes moské, medisinsk senter, banker, informasjons-disk, postkontor og markeder.

På flyplassområdet ligger Crom Airport Hotel.

For å komme seg fra flyplassen til Jeddah sentrum, kan man benytte transportmetoder som buss, taxi eller limousin. Dersom man ønsker å leie bil i Jeddah, har en rekke internasjonale bilutleiefirmaer sine kontorer på flyplassen – deriblant Avis, Sixt og Hertz.

Meny