Leiebil Hvar

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Kroatia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Hvar

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Hvar

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Hvar fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Hvar gjennom oss.

Hvar guide

Bilutleie Hvar
Leiebil Hvar

Den populære turistøya Hvar ligger i Adriaterhavet utenfor kysten av Dalmatia i Kroatia, og har omlag 12.000 fastboende innbyggere.

Øya er kanskje aller mest kjent for sine vakre sandstrender og sitt milde middelhavsklima, og hovedbyen – som også heter Hvar – ligger på øyas sørvestkyst. Herfra går det ferger til og fra byen Split på fastlandet, og overfarten tar omlag 1 time og 45 minutter.

Byen Hvar har omlag 4000 innbyggere, og her kan turister spasere i den historiske gamlebyen med sine pittoreske trange og bratte gater. Hovedbyen har også imponerende festninger som er vakkert opplyst om kvelden, et hektisk natteliv, trivelige restauranter og fantastiske bademuligheter.

De mest besøkte turistattraksjonene i byen Hvar er bl.a. Borgen «Fortica» fra 1500-tallet, St. Stefanskatedralen fra 1600-tallet (med det venetianske klokketårnet) samt teateret fra 1612 – som er et av de eldste teatrene i Europa.

Er man først på øya Hvar, kan det være hyggelig å ta dagsturer til f.eks. byen Stari Grad (3000 innbyggere) eller den lille vakre landsbyen Sucuraj – som sommerstid har stor turisme.

Nærmeste internasjonale flyplass er Split Airport, som ligger på fastlandet.