Leiebil Heerlen

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Nederland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Heerlen

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Heerlen

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Heerlen fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Heerlen gjennom oss.

Heerlen guide

Bilutleie Heerlen
Leiebil Heerlen

Heerlen ligger sørøst i Nederland i provinsen Limburg – nær grensen til Tyskland. Selve byen har 89.000 innbyggere (2011), men regner man med forsteder, stiger folketallet til bortimot 270.000.

Heerlen ble et sentrum for kullgruve-industrien på slutten av 1800-tallet, men gruvene ble nedlagt i 1974. Det finnes imidlertid et kullgruve-museum i byen.

En populære turistattraksjonen i Heerlen er Hoensbroek Slott – der de eldste delene er fra 1360-tallet. Dette er et av de største slottene i Nederland, og ligger i naturskjønne omgivelser.

Også den romersk-katolske Sint-Pancratius-kirken fra 1100-tallet anbefales et besøk.

Andre viktige severdigheter i Heerlen er bl.a. vannmøllen «Oliemolen» fra 1502, vannmøllen «Weltermolen» fra 1381 samt Thermenmuseum –  med sine imponerende rester av et romersk bad fra 120 f. Kr. Museet har også en variert samling av gjenstander fra romertiden.

En annen populær turistattraksjon i byen er «City Gallery Heerlen» – et museum for moderne kunst. Kunstmuseet ligger i bygningen «Glaspaleis» fra 1932, som idag er et kultursenter.

Det er ellers gode shoppingmuligheter i Heerlen med både butikker og kjøpesentre.

Nærmeste flyplass er Maastricht Aachen Airport, som ligger 24 km vest for Heerlen.