Leiebil Hamilton

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Hamilton

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Hamilton

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Hamilton fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Hamilton gjennom oss.

Hamilton guide

Bilutleie Hamilton
Leiebil Hamilton

Hamilton er en havneby i den kanadiske provinsen Ontario vest i Canada ikke mindre enn en times kjøretid fra Toronto ved Lake Ontario. Den har 519 949 innbyggere (2011).
Hamilton har slik som mange canadiske byer en stor innvandrerbefolkning. Ifølge en undersøkelse fra 2006 var 20 prosent av befolkningen født utenfor Canada. Omkring 10 prosent av befolkningen har fransk som morsmål så både franske og tospråklige skoler er vanlige.

Toronto–Hamilton regionen er den mest industrialiserte i Canada. I Hamilton produseres 60 prosent av all stål som brukes i Canada. Byen har mange parker, og mer enn 100 vannfall og fosser.

Hamilton er i ferd med å bli en populær by blant unge kunstnere med sine kunstgallerier, studioer og uavhengig filmproduksjon. Byen har et godt utvalg av attraksjoner og museer å tilby som Royal Botanical Gardens, krigsmuseet Warplane Heritage Museum og krigsskipet HMCS Haida fra første verdenskrig som nå er omgjort til museum. Canadian Football Hall of Fame & Museum, African Lion Safari som er en zoologisk hage med mer enn 1000 arter, og Art Gallery of Hamilton som både har klassisk og moderne kunst, er andre attraksjoner. Viktige historiske bygninger er Dundurn Castle.

Hamiltons nærmeste flyplass er John C. Munro Hamilton International Airport som ligger 5 minutter fra sentrum.