Leiebil Toronto

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Toronto

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Toronto

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Toronto fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Toronto gjennom oss.

Toronto guide

Bilutleie Toronto
Leiebil Toronto

Toronto ligger sørøst i Canada, og er hovedstad i provinsen Ontario. Toronto er den største byen i Canada med sine 2,5 millioner innbyggere (2007). Metropolområdet – som inkluderer forsteder –  har hele 5 millioner innbyggere.

Toronto ligger ved innsjøen Lake Ontario, og er et viktig finans- og handelssenter. Byen er multikulturell, og har mange etniske kvarterer – bl.a. Chinatown, Little Italy, Greektown og Little India.

Byen har både historiske bygninger og moderne skyskrapere. Et av de mest berømte landemerkene i Toronto er det 554 meter høye radio- og TV-tårnet «CN Tower». Tårnet er åpent for publikum, og inneholder både et observasjonsdekk og en roterende restaurant.

Andre turistattraksjoner i Toronto er bl.a. dyreparken «Toronto Zoo», det naturhistoriske museet «Royal Ontario Museum», kunstgalleriet «Art Gallery of Ontario» – med utstilling av europeisk, kanadisk og afrikansk samtidskunst, et keramikkmuseum, et vitenskapsmuseum og en flott botanisk hage.

Toronto Pearson International Airport ligger 27 km nordvest for sentrum.