Leiebil Freiburg

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Freiburg

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Freiburg

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Freiburg fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Freiburg gjennom oss.

Freiburg guide

Bilutleie Freiburg
Leiebil Freiburg

Freiburg er en by i Baden-Württemberg helt sørvest i Tyskland like ved grensen til både Frankrike og Sveits. Den har en befolkning på 229 144 (2011) innbyggere. Byen ligger i naturskjønne omgivelser omgitt av fjell Den befinner seg i den vestlige utkanten av Schwarzwald, en skogkledd fjellkjede i Baden-Württemberg, ved elven Dreisam og ved foten av Schlossberg.

Freiburg er en universitetsby. Omkring 30 000 studenter studerer ved Albert-Ludwigs-Universität fra 1457.

Den ligger i hjertet av et stort vinområde, og vinturisme er utbredt i regionen. Freiburg er inngangsporten til Schwarzwald som er et populært fjellområde med mer enn 70 topper over 70 meter, grønne daler, vinmarker og innsjøer og med et behagelig og solrikt klima.

Tysklands lengste taubane på 3,6 km går fra Günterstal opp til et nærliggende fjell som heter Schauinsland.

Freiburgs store stolthet er Freiburg Minster, en katedral fra 1330 med et imponerende tårn på 116 meter.  Den Augustinerplatz er et av de sentrale torgene i den gamle byen med en rekke restauranter og barer, inkludert det lokale bryggeriet Feierling som har en «biergarten» (ølhage) som er svært populær på lange, varme sommerkvelder.
I sentrum av den gamle byen ligger også Münsterplatz eller Domkirkeplassen, Freiburg største torg. Her holdes det marked hver dag unntatt søndager.

Freiburg er en viktig kulturby med mange teatre og orkestre.

Den nærmeste store flyplassen er EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg i Frankrike 70 km sør for Freiburg.