Leiebil Fort Myers Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Fort Myers Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Fort Myers Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Fort Myers Lufthavn gjennom oss.

Fort Myers Lufthavn guide

Bilutleie Fort Myers Lufthavn
Leiebil Fort Myers Lufthavn

Southwest Florida International Airport (RSW) ligger 27 km sørvest for sentrum av byen Fort Myers.

Flyplassen ble åpnet i 1983 og har 1 terminalbygning. Fort Myers Lufthavn betjener 7,5 millioner passasjerer i året (2011).

Det er om lag 20 flyselskaper som har direkteruter fra Fort Myers Lufthavn til 40 destinasjoner i USA. I tillegg går det direktefly herfra til Düsseldorf i Tyskland og til Montréal i Canada.

Fasiliteter på flyplassen består av et godt utvalg av restauranter, caféer og butikker. I tillegg finnes business center, minibanker, valutaveksling-skranke, informasjons-disk samt trådløs internett-tilgang. Det finnes dessuten flere hoteller i nærområdet, dersom man har behov for overnatting nær Fort Myers Lufthavn.

For å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum, kan man benytte buss eller taxi. En rekke hoteller tilbyr gratis shuttlebuss til/fra flyplassen for sine gjester, men dette må forhåndsbestilles.

Dersom man ønsker å leie bil i Fort Myers, har en rekke bilutleiefirmaer sine kontorer på flyplassen – deriblant Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, National, Hertz og Thrifty. Man finner kontorene i leiebilsenteret «Car Rental Service Center» på bakkeplan i parkeringshuset.