Leiebil Fish Hoek

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Fish Hoek

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Fish Hoek fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Fish Hoek gjennom oss.

Fish Hoek guide

Bilutleie Fish Hoek
Leiebil Fish Hoek

Fish Hoek (Vissers Bay) er en liten kystby ved den østlige enden av Fish Hoek-dalen i False Bay – 30 km fra Cape Town, som Fish Hoek i dag formelt er en bydel i. Innbyggertallet ligger på rundt 16.000 (2010). De tradisjonelle næringsveiene i Fish Hoek er – som navnet tilsier – knyttet til fiske, men etter hvert er det turismen som er blitt mest dominerende. Byen tiltrekker seg særlig turister med interesse for surfing, seiling og padling – men også blant ”vanlige” badegjester er Fish Hoek populær.

Nederlandske bosettere (boere) ankom byen i 1652 og tvang den opprinnelige lokalbefolkningen bort. Fremdeles har byen et nederlandsk preg.

Inntil for få år siden var det ikke mulig å få kjøpt alkohol i Fish Hoek. Fremdeles er det umulig å få kjøpt alkohol i butikkene, men som et resultat satsningen på turisme, serveres det nå alkohol i byens barer og restauranter.

Stranden i Fish Hoek er ca. 1,5 km lang, og bukten den ligger i (False Bay) beskytter mot de sterke strømmene utenfor. Det er imidlertid begrensninger på hvor langt fra land man kan svømme, og et stort antall livvakter passer på at badegjestene holder seg innenfor den trygge sonen.

Vil man ha en avveksling fra sjø- og strandliv mens man er i Fish Hoek, kan en tur opp i fjellene i nærheten av byen anbefales. Her finnes det en rekke spennende sandsteins- og kalksteinsgrotter.

Nærmeste flyplass er Cape Town International Airport, som ligger 35 km nordøst for Fish Hoek.