Leiebil Fish Hoek

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Fish Hoek

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Fish Hoek fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Fish Hoek gjennom oss.

Fish Hoek guide

Bilutleie Fish Hoek

Leiebil Fish Hoek

Fish Hoek (Vissers Bay) er en liten kystby ved den østlige enden av Fish Hoek-dalen i False Bay – 30 km fra Cape Town, som Fish Hoek i dag formelt er en bydel i. Innbyggertallet ligger på rundt 16.000 (2010). De tradisjonelle næringsveiene i Fish Hoek er – som navnet tilsier – knyttet til fiske, men etter hvert er det turismen som er blitt mest dominerende. Byen tiltrekker seg særlig turister med interesse for surfing, seiling og padling – men også blant ”vanlige” badegjester er Fish Hoek populær.

Nederlandske bosettere (boere) ankom byen i 1652 og tvang den opprinnelige lokalbefolkningen bort. Fremdeles har byen et nederlandsk preg.

Inntil for få år siden var det ikke mulig å få kjøpt alkohol i Fish Hoek. Fremdeles er det umulig å få kjøpt alkohol i butikkene, men som et resultat satsningen på turisme, serveres det nå alkohol i byens barer og restauranter.

Stranden i Fish Hoek er ca. 1,5 km lang, og bukten den ligger i (False Bay) beskytter mot de sterke strømmene utenfor. Det er imidlertid begrensninger på hvor langt fra land man kan svømme, og et stort antall livvakter passer på at badegjestene holder seg innenfor den trygge sonen.

Vil man ha en avveksling fra sjø- og strandliv mens man er i Fish Hoek, kan en tur opp i fjellene i nærheten av byen anbefales. Her finnes det en rekke spennende sandsteins- og kalksteinsgrotter.

Nærmeste flyplass er Cape Town International Airport, som ligger 35 km nordøst for Fish Hoek.

Meny