Leiebil Edmonton

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Edmonton

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Edmonton

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Edmonton fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Edmonton gjennom oss.

Edmonton guide

Bilutleie Edmonton

Leiebil Edmonton

Edmonton er hovedstaden i den kanadiske provinsen Alberta. Det bor 812 201 mennesker i Edmonton (2011). Det er den nest største byen i provinsen etter Calgary.
Edmonton er et viktig økonomisk senter i Canada, og har en betydelig olje- og gassindustri. Den er også et viktig sete for teknologiindustri. Shoppingmulighetene er gode på West Edmonton Mall som er det største shoppingsenteret i Nord-Amerika og et av de største i verden. Byens natteliv med barer, restauranter og puber er konsentrert rundt et område som heter Whyte Avenue som består av noen travle gater.

Edmonton er kjent som en attraktiv festivalby, og spesielt er sommermånedene travle med blant annet den populære folkemusikkfestivalen Edmonton Folk Music Festival.

Edmonton byr på en rekke museer av ulik størrelse og art. Det største er Royal Alberta Museum, som har om lag ti millioner objekter i samlingen sin. TELUS World of Science er et museum og vitenskapelig kompleks som inneholder fem gallerier for midlertidige utstillinger, et IMAX teater, et planetarium og et observatorium.  Art Gallery of Alberta, tidligere kjent som Edmonton Art Gallery, er det største galleriet i byen  med en samling av over fem tusen kunstverk.

Det er to flyplasser i Edmonton, Edmonton City Centre (Blatchford Field) Airport og Edmonton International Airport. Sistnevnte som ligger 26 km sørvest for Edmonton er den største og en av de beste flyplassene i Canada.

Meny