Leiebil Calgary

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Calgary

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Calgary

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Calgary fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Calgary gjennom oss.

Calgary guide

Bilutleie Calgary
Leiebil Calgary

Calgary ligger sørvest i Canada, nærmere bestemt i den sørlige delen av provinsen Alberta. Byen ligger ved elven «Bow River» – nær foten av fjellkjeden Rocky Mountains. Calgary har omlag 1,1 millioner innbyggere (2009), og er et viktig handels- og finanssentrum. I tillegg er byen et betydelig trafikknutepunkt.

Calgary er kanskje mest kjent for å være en populær vintersportsdestinasjon etter at byen var vertskap for vinter-OL i 1988. Byen er også berømt for sin årlige festival «Calgary Stampede» – som er Nord-Amerikas største rodeo.

Sentrumsområdet i Calgary bærer preg av moderne skyskrapere, og et kjent landemerke er den 190 meter høye bygningen «Calgary Tower». Det er populært for turister å ta turen opp til observasjonsdekket i bygningen, og dermed få panoramautsikt over byen.

Andre turistattraksjoner i Calgary er bl.a. kunstmuseet «Glenbow Museum», nasjonalparken Banff i Rocky Mountains samt dyreparken «Calgary Zoo» med sin botaniske hage.

Calgary ble i 2007 rangert som verdens reneste by av Forbes Magazine.

Byens lufthavn – Calgary International Airport – ligger 18 km nord for sentrum.