Leiebil Eastgate

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sør Afrika
  4. chevron_right
  5. Leiebil Eastgate

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Eastgate

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Eastgate fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Eastgate gjennom oss.

Eastgate guide

Bilutleie Eastgate
Leiebil Eastgate

Eastgate er et gedigent kjøpesenter i Johannesburg. Da det ble åpnet i 1979, var det Afrikas aller største. Det ligger omtrent midtveis mellom sentrum og Johannesburg OB Tambo International Airport.

Etter den siste utvidelsen i 2010 dekker kjøpesenteret nå et totalt areal på 122.000 m2. Selskapet som eier senteret, heter Liberty Life – og her finnes det kjente butikker som Woolworths, Edgars og Dion. I alt er det ca. 250 butikker i Eastgate – deriblant hele 60 motebutikker og 13 gullsmeder. Ellers finner man her butikker av alle tenkelige kategorier.

I tillegg til alle butikkene er det også flere restauranter og kinoer i senteret – samt underholdnings- og lekeområder for barn.

På lørdager kan det være over 80.000 kunder innom – og senteret er besøkt av godt over 2 millioner i gjennomsnitt hver måned.