Leiebil Düsseldorf

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Düsseldorf

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Düsseldorf

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Düsseldorf fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Düsseldorf gjennom oss.

Düsseldorf guide

Bilutleie Düsseldorf

Leiebil Düsseldorf

Düsseldorf ligger vest i Tyskland, og er hovedstad i delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen ligger ved elven Rhinen – om lag 50 km vest for grensen til Nederland.

Düsseldorf har 590.000 innbyggere (2011), og er et økonomisk, kulturelt og politisk sentrum for regionen. Byen har flere universiteter, og er et viktig kunstsenter. I tillegg er Düsseldorf en betydelig «messeby» og et viktig transportknutepunkt.

Gamlebyen («Altstadt») i Düsseldorf har en rekke bevarte eldre bygninger, og dette området er berømt for sine mange ølstuer. Her ligger også rådhuset fra 1573, slottet Jägerhof fra 1763, slottet Benrath fra 1773 – med lokalhistorisk museum samt kirken St. Lambert fra 1300-tallet i gotisk stil.

Det er mange kunstgallerier å besøke i Düsseldorf – bl.a. «Art Gallery Düsseldorf», «Kunsthalle Düsseldorf» – med utstillinger av samtidskunst, «Museum Kunst Palast» – med malerier og skulpturer fra antikken og frem til idag, samt «Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen» – med sin omfattende kunstsamling. Her kan man bl.a. se verk av Picasso, Matisse og Klee.

Düsseldorf har ellers et berømt operahus, flere teatre, en botanisk hage samt «Aquazoo» – et kombinert akvarium og zoologisk museum.

Det er også gode shoppingmuligheter i Düsseldorf, og i handlegaten «Königsallee» finnes en rekke eksklusive motebutikker.

Flyplassen Düsseldorf International Airport ligger 8 km nord for sentrum.

Meny