Leiebil Durban

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sør Afrika
  4. chevron_right
  5. Leiebil Durban

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Durban

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Durban fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Durban gjennom oss.

Durban guide

Bilutleie Durban

Leiebil Durban

Durban er en betydelig havneby i den sør-afrikanske KwaZulu–Natal-provinsen. Den ligger ved Det indiske hav, nærmere bestemt i Natalbukten – ca. 500 km sørøst for Johannesburg. Med over 3 millioner innbyggere (2010) er Durban Sør-Afrikas nest største urbane område.

I tillegg til sin viktige havnefunksjon er Durban også en viktig industriby, utdanningssentrum og feriested. Noen av Sør-Afrikas flotteste badestrender ligger her – noe som har gitt grunnlag for en omfattende turisme.

Byen ble grunnlagt 1824, og het opprinnelig Port Natal. Den ble senere oppkalt etter koloni-guvernør D’Urban. Byen begynte for alvor å ekspandere midt på 1800-tallet i forbindelse med en storstilt ubygging av havneområdet.

Durban har et betydelig indisk befolkningsinnslag, og litt vest for sentrum ligger det indiske kvarteret. Med alle sine livlige markeder, templer og godt bevarte bygninger fra forrige århundreskifte er dette et populært besøksmål. Her ligger også den største moskéen på den sørlige halvkule – Jumah Musjid.

Durban har en meget vakker beliggenhet – og byen er preget av brede gater, innbydende parker og staselige offentlige bygninger. Blant disse er rådhuset den mest imponerende. I tillegg til rådhusfunksjoner huser bygningen også en interessant samling sørafrikansk kunst og et naturvitenskapelig museum.

Durbans mest populære besøksmål er de fantastiske strendene. Den mest kjente er The Golden Mile, som er over 6 km lang. Her må man imidlertid være oppmerksom på at også tyver finner denne stranden attraktiv. De mindre strendene er sikrere i så måte – og mindre overbefolkede.

Nærmeste flyplass er Durban International Airport, som ligger 18 km sør for sentrum.

Meny